OFFICESTORE ние секогаш нудиме повеќе

БАРБИ Д.О.О.

ДОО „Барби“ како компанија опстојува од 1991 година и располага со два продажни простори. Во нашите продавници нудиме комплетна линија на канцелариски производи, електронски апарати за канцелариско работење и консумативи, како и канцелариски мебел.

УСЛУГА

Продавниците преку своите бизнис центри, во можност се да понудат и услуги како што се изработка на визит карти, фотокопирање, вкоричување, ламинирање, изработка на печати, натписи на рекламен материјал и пропагандна галантерија и слично.

ИЗГЛЕД

Продавниците се чисти и атрактивни со модерен дизајн, со светли и пријатни бои, со карактеристичен широк асортиман на производи и се наоѓаат во централното градско подрачје.
Продажните места се наоѓаат во непосредна близина на градскиот часовник и во близина на Домот на култура Битола.

-------------------------

ДОО БАРБИ

OFFICE STORE

Локација 1:

Климент Охридски бб, Пелагонка 2, 7000 Битола

тел/факс: +389/ 47 227 544

office1bt@t.mk

Локација 2:

11-ти Октомври 2а, 7000 Битола

тел/факс: +389/ 47 223 332

doobarbi@gmail.com