OFFICESTORE ние секогаш нудиме повеќе

КАНЦЕЛАРИСКИ МАТЕРИЈАЛИ

и се останато за вашата канцеларија

КАНЦЕЛАРИСКИ МЕБЕЛ

столици, бироа, сефови, закачалки итн...

SHINY ПЕЧАТИ

Совршена рамнотежа меѓу формата и функционалноста.

Посетителски Столици

Мултифункционални Office & cafe, Колекција Net, Класични.

HSM Хидраулични преси

вертикални и хоризонтални преси од германско потекло.

Печатарски услуги

Скенирање, плотирање, копирање, превиткување, укоричување итн....

ФЛАЕР

Брендирање на возила и излози, backdrop реклама, канвас платно, roll-up банери...

ПРОМОЦИЈА НА ШКОЛСКИ РАНЦИ

голем попуст на школски ранци од Пулс и Таргет

ДОО БАРБИ

OFFICE STORE

Локација 1:

Климент Охридски бб, Пелагонка 2, 7000 Битола

тел/факс: +389/ 47 227 544

office1bt@t.mk

Локација 2:

11-ти Октомври 2а, 7000 Битола

тел/факс: +389/ 47 223 332

doobarbi@gmail.com